Sigurd Barrett & The Cigars gendannes

Breaking jazz news – KUN i 2024/25:

Sigurd Barretts legendariske swingorkester

SIGURD BARRETT & THE CIGARS, der I perioden 1991-2010 spillede overalt I Danmark, Norge, Sverige og Finland på jazzfestivals og i klubber, gendannes!

Selv om rygepolitikken er anderledes i dag, så antallet af osende cigarer nok bliver lidt mere afdæmpet, vender den folkekære Sigurd nu tilbage med sit forrygende swingjazz band, som begejstrer publikum i alle aldre. Den klassiske Leo Mathisen-besætning: klavertrio samt trompet, saxofon og basun, er rammen om et helt unikt og medrivende show, hvor ”Take it Easy boy boy”, ”De 24 røvere” og en række af Sigurds egne klassikere kommer til at begejstre unge og gamle. Og hvem ved? Mon ikke Bjørnen Bjørn måske også finder vej til scenen som en lille gæstesolist? Swingjazz på allerhøjeste niveau, i selskab med en række af landets ypperste musikere og selvfølgelig Sigurd Barrett, som har for vane at fylde telte og sale overalt, hvor han kommer frem.

Vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal datoer til rådighed, og bookingen er åben nu hos Louise Schouw Management, 28 88 28 38.

Pressefoto

Klik på det foto, du ønsker. Højreklik dernæst og vælg “Gem som”.